evenement

Workshop Letter Illustraties in aquarelverf

wanneer
14 maart - 13 mei 2023
plaats
Hattem

Een initiaal is een versierde en vergrote beginletter van een tekst
en werd in middeleeuwse handschriften gebruikt om de tekst te structureren. Geïnspireerd op de middeleeuwse initiaal letters is
De workshop, ‘Letter Illustraties’ ontstaan.

Tijdens deze workshop leer je van alles over inspiratie, technieken wassingen, kleur en ordening van beeld. De workshop Letter illustraties is een - workshop met praktische aquarel oefeningen en ontwerp voorbeelden. Je kunt werken met de kant en klare voorbeelden of je kunt je eigen letter ontwerp maken. Deze workshop is het gehele Hanzejaar online beschikbaar met een mooie korting en ook te volgen bij Angelart Kunst&Zo, Achterstraat 50 Hattem

Workshop duur: 2 uur Inclusief gebruik van materialen en een kop koffie of thee Na afloop ga je met mooie proefjes en een letter illustraties in aquarel naar huis.

Wanneer

Locatie

Angelart Kunst&Zo

Online workshop
De online workshop ‘Letter Illustraties’ is een online lessenreeks opgebouwd uit 29 lessen met 28 video’s. Hierin leer je van alles over inspiratie, technieken wassingen, kleur en ordening van beeld. Praktische aquarel oefeningen en ontwerp voorbeelden. Zo kun je werken met de kant en klare voorbeelden om de verschillende manieren van aquarelleren te verkennen en je kunt de ontwerpen ook zelf vertalen naar de letter die je wil maken. Je eigen ontwerpen maken kan natuurlijk ook! Er komen veel verschillende technieken voorbij. Als je deze eenmaal gedaan hebt kan je ze toepassen op verschillende onderwerpen.

In een relatief korte tijd kan je geweldige schilderingen maken waar je echt trots op kunt zijn. Benader de opdrachten onderzoekend en op een ontspannen manier. Maak lekker tijd voor jezelf en geniet van de leuke cadeautjes die bij het creëren ontstaan.

In de bijlagen van de workshop staan verschillende sjablonen die je kunt gebruiken voor de projecten. Wil je liever je eigen ontwerpen gebruiken? Dat kan natuurlijk ook!

Deze workshop is een leuke manier om je verf te leren kennen, je aquareltechnieken te oefenen en op een ontspannen manier creatief bezig te zijn.

Link naar de inschrijving voor workshops op lokatie https://studioangelart.nl/workshops/

Link naar de online workshop https://studioangelart.nl/online-aquarel-workshop-letter-illustratie/