Hanzejaar 2023

Hanze Escape event

  • Leestijd 2 minuten
  • 16153 x bekeken

Op 13 en 14 mei vindt een uniek event plaats in de 9 Hanzesteden, speciaal voor het Hanzejaar! Alleen in dít weekend is het speciale Hanze Escape Event te spelen, dus houd je agenda vrij en speel deze leuke game in Deventer, Doesburg, Elburg, Harderwijk, Hasselt, Hattem, Kampen, Zutphen of Zwolle (of in alle steden!). Er zijn ook leuke prijzen te winnen.

Weet jij alles over deze Hanzesteden en kun je met jouw team de geheime uitgang van de stad binnen 2 uur vinden? Speel dan deze speciale Hanze Escape Event, een unieke manier om samen met vrienden of familie een stad te ontdekken. De tijd tikt… ook omdat deze speciale editie alleen op 13 en 14 mei is te spelen!

De Escape Tours van de Hanzesteden zijn altijd te spelen, maar speciaal voor het weekend van 13 en 14 mei zijn er speciale games met extra vragen en raadsels over de Hanzesteden en het Hanzejaar 2023.

Elke Hanzestad heeft een eigen Hanze Escape Tour met bijbehorende ranglijst. Ook zijn er leuke prijzen te winnen!

Tijdens het Hanze Escape Event zijn de volgende prijzen te winnen:

  • Een overnachting inclusief ontbijt in de Pelsertoren aan de Thorbeckegracht, hartje Zwolle.
  • Voor 5 personen lunch bij Proeverij de Stadstuin in Doesburg en een beklimming van de hoogste kerktoren van Gelderland onder leiding van een gids, met zicht over de oude Hanzestad, de Veluwe en de Achterhoek!
  • Eén overnachting in gasthuis In de Heilige Stede te Hoogstraat 16 in Hasselt OF twee dan wel drie overnachtingen (aaneengesloten verblijf dus) met de eigen camper op de CamperParkingHasselt te Diamantenbolwerk 1 in Hasselt, incl. eenmaal een 2 persoons diner bij Ad’vundum 2.0 Hoogstraat 1 in Hasselt.
  • Een dinerbon t.w.v. €100,- te besteden bij Lekker aan de IJssel in Zutphen.
  • Een stadswandeling met gids door Hanzestad Harderwijk met een afsluitende high wine voor 6 personen.
  • Eenmaal het Hanzesteden arrangement bij Van der Valk Hotel Deventer inclusief een overnachting, uitgebreid ontbijtbuffet, Hanze koek en een fles cava.

Aanmelden voor het Hanze Escape Event kan via: www.escapetours.com/hanzesteden.

Hanze Escape event Deventer

Hanze Escape event Doesburg

Hanze Escape event Elburg

Hanze Escape event Harderwijk

Hanze Escape event Hasselt

Hanze Escape event Hattem

Hanze Escape event Kampen

Hanze Escape event Zutphen

Hanze escape event Zwolle

Het Hanze Escape Event is één van de overkoepelende events voor het Hanzejaar 2023. Meer weten over het Hanzejaar 2023 en alle activiteiten. Check hanzejaar2023.nl