Dagje weg

Op en om het water in Deventer

 • Leestijd 3 minuten
 • 2346 x bekeken

Door de mooie ligging van Deventer aan de IJssel zijn er vele mogelijkheden om te genieten van het water. Van varen over de IJssel tot een unieke overnachting met uitzicht over het water. Lees hier onze tips!

 1. Bass Deventer

  Bass Deventer is een gezellig restaurant in de jachthaven van Deventer. Geniet hier van de lekkerste ontbijtjes, lunches, borrels, diners, super lekkere koffies en huisgemaakte taarten. Het terras biedt een prachtig uitzicht over de jachthaven en is de ideale plek om te ontspannen aan het water. Kom langs bij Bass Deventer voor een heerlijke maaltijd en ontspanning.

 2. Havensloep Deventer

  Geniet van het uitzicht op Deventer vanaf het water! Door de mooie ligging van Deventer aan de IJssel zijn er vele mogelijkheden voor een leuke vaartocht. Bij Havensloep Deventer kun je een sloep huren om zo te genieten van de IJssel. Havensloep Deventer heeft een uitgebreid aanbod zo is er voor ieder wat wils. Een sloep bij Havensloep Deventer huur je inclusief kapitein.

 3. The Lemon Suites

  Verblijf in stijl en luxe bij The Lemon Suites in Deventer. Omarm minimalistisch design en pure warmte in deze unieke accommodatie. Geniet van een rustige en ontspannen sfeer en laat je verwonderen door de ongeƫvenaarde luxe van de kamers. In de suites word je wakker met inspirerend uitzicht op de IJssel. Maak je verblijf compleet door te dineren bij het dicht bij gelegen restaurant The Lemon Tree en ervaar een unieke culinaire beleving.

 4. Meadow op het Deventer Stadsstrand

  Geniet van een heerlijk ontbijt, koffie, taart, streetfood, handgemaakte ijsjes en een borrel bij Meadow op het Deventer Stadsstrand. Deze pop-up locatie biedt een waanzinnig uitzicht op de skyline van Deventer en is geopend van april tot oktober. Bij slecht weer kan het zijn dat ze gesloten zijn, dus check de openingstijden.

 5. Hotel de Vischpoorte

  Overnachten aan het water van Deventer. In Hanzestad Deventer zijn veel leuke plekken om te overnachten aan het water. Bijvoorbeeld Hotel Vischpoorte. Dit hotel ligt in het centrum van Deventer en aan de IJssel. Het hotel beschikt over mooie kamers met uitzicht op het water.

 6. Pillows Luxury Boutique Hotel Aan de IJssel

  Pillows Luxury Boutique Hotel Aan de IJssel is een prachtig hotel in Deventer. Vanuit het hotel heb je geweldig uitzicht over de IJssel en de skyline van Deventer. Naast het hotel gaat een pontje die je naar het centrum van de stad brengt.

 7. Het Waterhuis

  Het Waterhuis in Deventer is een drijvende woning gelegen in het Havenkwartier. Op de begane grond is een appartement voor 2 tot 4 personen. Bij het appartement zitten twee terrassen. Een aan de straatzijde en een aan de waterzijde. Het Waterhuis ligt dichtbij het centrum van Deventer. Perfect voor een unieke nacht in Deventer.

 8. Stadscamping Deventer

  Stadscamping Deventer is een bijzondere camping. Het is een kleine camping die direct aan de IJssel in een mooie rustige omgeving ligt en ook dicht bij de binnenstad van Deventer. Vanaf de camping heb je een mooi uitzicht over de stad en de IJssel. Naast de camping vaart het pontje waarmee je over de IJssel naar de binnenstad van Deventer kunt. Vlak naast de camping is een leuk zandstrandje waar je kunt zwemmen.