Dagje weg

Op en om het water in Hattem

 • Leestijd 2 minuten
 • 1219 x bekeken

Hattem is prachtig gelegen aan de IJssel. Je kan hier op vele manieren genieten van het water. Stap op een boot en maak een mooie vaartocht, slaap op een unieke plek op het water of maak een mooie wandeling. Lees hier onze tips!

 1. Vadesto

  Vadesto in Hattem biedt een groot aantal avontuurlijke activiteiten voor het gezin, familie en vrienden. Je kunt hier onder andere varen met een klomp, kano, waterfiets en raften. Je kunt vanuit Hattem een avontuurlijke rafttocht maken op de IJssel. Kijk voor meer wateractiviteiten op de website van Vadesto.

 2. Tiny Houseboat

  Een bijzondere overnachting in de haven van Hattem op een Tiny Houseboat. Altijd al eens op een woonboot willen slapen? Dan is dit je kans! In de haven van Hattem ligt de Tiny Houseboat. Dit is een kleine woonboot met een totale woonoppervlakte van negentien vierkante meter. Je vindt hier alles wat je nodig hebt voor een onbezorgd verblijf.

 3. Panorama Paviljoen

  Het Panorama Paviljoen is een prachtige accommodatie met restaurant op een unieke locatie. Het is gelegen op een dijk, heeft veel glas en een groot terras. Je hebt hier een prachtig uitzicht over de uiterwaarden van de IJssel en de mooie natuur. Je kan hier terecht voor een lekkere kop koffie, snacks, drankjes, lunch, koud/warm buffet of barbecue.

 4. Hoenwaardsepad

  Het Hoenwaardsepad is een mooie wandelroute door het buitengebied van Hattem. Je beleeft het landschap van de IJssel in deze 11 kilometer lange route. Het is een prachtig afwisselend klompenpad. Het startpunt van deze route is bij Vadesto Outdoor Adventure.