't Hanzehuys

plaats
Kampen

De luxe gastenkamer ‘ Kamper Kogge’ is een zeer ruime studio op de 1e verdieping in onze woning die in 1926 gebouwd is. De grootte van de accommodatie is 25 m3. De studio bevat een slaapkamer, een badkamer, woonkamer en kitchenette in 1. De studio is afsluitbaar met een eigen sleutel en benaderbaar via de 1e trap naar boven.

Vanuit de studio is er zicht op de jachthaven, de IJsselbrug en op de rivier de IJssel alwaar de Bruine Vloot meteen tegenover de woning te zien is. Het tweepersoonsbed is elektrisch verstelbaar voor uw comfort.

In de studio bevindt zich een typische 30-er jaren zitnis van waaruit u in 2 luie fauteuils met hocker de scheepvaart en de bedrijvigheid aan de kade kunt aanschouwen onder het genot van een drankje of al lezend in 1 van de vele boeken uit onze internationale boekenkast. De kamer is voor 1 tot 2 personen bedoeld. De kitchenette voorziet u in het snel opwarmen van een maaltijd in de magnetron en gebruik van een koelkast. De kamer is voorzien van airconditioning welke zowel voor verwarming als voor verkoeling zorgt. Daarnaast is er een thermostaat aanwezig waarmee u de CV bedient. Voor uw slaapcomfort zijn er elektrisch bedienbare screens die de kamer volledig verduisteren.

Op loopafstand van de woning bevindt zich niet alleen de winkelstraat maar ook de supermarkt, bioscoop en meer dan 20 verschillende horeca gelegenheden voor een hapje of drankje. Zo’n beetje alle georganiseerde evenementen in Kampen spelen zich vlak voor ons huis af!

Kijk voor meer informatie op: https://www.thanzehuys.nl/

Contactinformatie

't Hanzehuys

  • Adres Ijsselkade 57A
    8261AG Kampen

voorzieningen

Ligging

  • Aan het water
  • In het centrum

Wifi

  • Gratis Wifi

Voorzieningen B&B kamer

  • Airconditioning
  • Eigen badkamer
  • Televisie