HotelsHotels

Hotels in Deventer met onvergetelijk uitzicht

Pillows Luxury Boutique Hotel
Pillows Luxury Boutique Hotel

Dat Deventer een eigenzinnige en bruisende stad is, weet je waarschijnlijk wel. Maar wist je ook dat deze Hanzestad veel historische bezienswaardigheden telt, zoals het oudste stenen woonhuis van Nederland? Tijd om Deventer eens te gaan ontdekken! Hotel Hanzestadslogement “De Leeuw” is een kleinschalig en authentiek hotel in het centrum van Deventer. Uniek aan dit hotel in Deventer is dat dit hotel gevestigd is in een rijksmonument. Gelegen in een van de leukste steden van Nederland, historierijk én een unieke sfeer: dit hotel is een echte aanrader!

Pillows Luxury Boutique Hotel Aan De IJssel is hét adresje voor een unieke overnachting in één van Nederlands meest markante hotels. Dit bijzondere hotel in Deventer bevindt zich in een neoklassiek 19e-eeuws pand, direct gelegen aan de IJssel. In de zomermaanden kun je op het terras genieten van het mooie uitzicht en het lekkere weer. In de wat koudere maanden is de serre een heerlijk plekje om te vertoeven.

Sfeervolle hotels in Kampen en Zutphen

Ook in Kampen kun je overnachten in een hotel aan de IJssel. Boetiekhotel Kampen bevindt zich in een karakteristiek pand dat onderdeel uitmaakt van het unieke Kamper IJsselfront. Bovendien wandel je vanaf dit hotel in Kampen zo naar het stadscentrum, ideaal!

Hampshire Hotel
Hampshire Hotel

Sfeervol overnachten in een historierijk hotel doe je ook bij Hampshire Hotel ’s Gravenhof. Dit hotel in Zutphen staat bekend om zijn locatie in het centrum van de Hanzestad en de bijzondere architectuur uit de zeventiende eeuw. Ontdek Hanzestad Zutphen en maak een fietstocht door de mooie omgeving van deze Hanzestad. Dit hotel in Zutphen is dé uitvalsbasis voor een nachtje weg!

Luxe overnachten in Zwolle

Ben je wel toe aan een beetje rust? Kies dan voor een luxe hotel in de Hanzesteden! Kies bijvoorbeeld voor het mooie Zwolle en laat je lekker verwennen tijdens een weekendje weg. Het 4-sterren hotel Grand Hotel Wientjes heeft de perfecte locatie in Zwolle en is de perfecte uitvalsbasis voor liefhebbers van natuur en cultuur. Dit unieke hotel in Zwolle was voorheen een burgemeesterswoning, maar is nu omgetoverd tot een waar luxe oord. Wil je tijdens je verblijf hier nog wel even uit je luxe-bubbel ontsnappen? Bezoek dan de highlights van Hanzestad Zwolle, zoals de gezellige winkelstraten, de Sassenpoort en Museum De Fundatie.

Hotel Fidder
Hotel Fidder

Ook Hotel Fidder in Zwolle is een aanrader. Dit bijzondere hotel kenmerkt zich door zijn unieke architectuur en interieur. Je raakt niet uitgekeken! Deze charme en authenticiteit zijn ook in de hotelkamers terug te vinden. Denk bijvoorbeeld aan een hemelbed, balkon, bubbelbad of infrarood sauna. Wat heb je nog meer nodig tijdens een ontspannen weekendje weg? Voor whiskyliefhebbers is de bar van dit hotel, Patrick’s Whisky Bar, de hemel op aarde. Zo heb je hier keuze uit maar liefst 800 verschillende soorten whisky's…

Ervaar échte gastvrijheid bij Stadshotel Doesburg

Stadshotel Doesburg
Stadshotel Doesburg

Doesburg: de stad van de mosterd, een Hanzestad, een garnizoensstad en een plek vol cultuurhistorische schatten. Hanzestad Doesburg wacht om ontdekt te worden! Stadshotel Doesburg is hét hotel in Doesburg voor een gezellig nachtje weg naar deze bijzondere stad. Het hotel bevindt zich aan de kade, op loopafstand van het stadscentrum. Geniet van het lekkere eten en drinken in het restaurant en ga op avontuur in deze Hanzestad!

Kleinschalige hotels in Hattem & Elburg

Hattem is een van de meest pittoreske Hanzesteden. Dat gevoel komt helemaal samen met een verblijf bij Aparthotel Hattem. Bij dit knusse hotel ervaar je de zogenoemde luxe eenvoud. Dit hotel in Hattem is in 2021 geopend en is ook het enige hotel die deze Hanzestad telt. Het hotel beschikt over vijf hotelkamers en deze zijn elegant, warm en stijlvol ingericht. Bewonder het schattige Hattem en val na een dag rondstruinen als een blok in slaap in dit sfeervolle hotel in Hattem.

Hotel Elburg
Hotel Elburg

Dit knusse en sfeervolle gevoel ervaar je ook bij Hotel Elburg. Dit hotel bevindt zich midden in het centrum van de Hanzestad, op loopafstand van alle bezienswaardigheden. Elburg wordt vaak omschreven als ‘klein maar fijn’ en deze omschrijving sluit goed aan bij dit hotel in Elburg. Een klein, maar fijn hotel in een van de gezelligste steden in Nederland!