Culturele hotspot in de Spoorzone van Zwolle

Hanze Art Station

wanneer
14 juli - 17 sep 2023
plaats
Zwolle

Hanze Art Station is een tijdelijke culturele hotspot in de Spoorzone van Zwolle. Als onderdeel van het Hanzejaar wordt het gebied naast het spoor en de busbrug omgetoverd tot een bruisende, creatieve plek waar in de weekenden van 14 juli tot en met 17 september 2023 doorlopend iets te doen is.

Foto: André van der Meulen

Naar de website

Wanneer

14 jul - 17 sep 2023
  • elke vrijdag: - uur
  • elke zaterdag: - uur
  • elke zondag: - uur

Prijzen

Uitzondering openingstijden:
14 juli is Hanze Art Station alleen toegankelijk met gratis ticket.

Locatie

Spoorzone Zwolle

De Spoorzone, hét nieuwe kloppend hart van Zwolle

Hanze Art Station is een maakplek en tegelijk een decor met eind producten. Beeldende kunst, muziek, theater, film, literatuur, workshops en lezingen op een centraal gelegen sfeervolle urban locatie met horeca faciliteiten en een gezellig terras. De Spoorzone is daarvoor de uitgelezen plek. Het knooppunt waar wegen elkaar kruisen, een plek waar je de energie van verbinding en ontmoeting voelt en ook fysiek ziet. Het is dé plek waar onderwijs, onderzoek, kunst, cultuur en ondernemerschap samen komen en nieuwe samenwerkingen aangaan.

Interview met Tibor Elferink over Hanze Art station

Wanneer

Hanze Art Station is van 14 juli t/m 17 september 2023. Op doordeweekse dagen ligt de nadruk in het programma op ruimte voor kennisuitwisseling en maaktrajecten. In de weekenden ligt de nadruk meer op publieksgerichte activiteiten zoals concerten, films en theater.

Houd voor actuele informatie onze social media in de gaten!