evenement

Kleur de Hanze in Elburg

wanneer
22 - 30 dec 2023
plaats
Elburg

Tijdens de (bijna) laatste 9 dagen van het jaar vindt in 9 Hanzesteden het evenement Kleur de Hanze plaats. Dit spectaculaire lichtevent is een bijzondere interactie tussen mens en gebouw: in elke Hanzestad zijn 1 of meerdere gebouwen omgezet in een kleurplaat, die bewoners, bezoekers of kunstenaars hebben ingekleurd en geupload. Vervolgens wordt deze kleurplaat geprojecteerd op het(Hanze)pand. Hoe bijzonder is dat!

Meer informatie over Kleur de Hanze

Kleur de Hanze in Elburg
Van 22 tot en met 30 december geniet je in alle negen Hanzesteden van een spectaculair lichtevent met kunstwerken van bewoners, bezoekers en kunstenaars. Zo ook in Hanzestad Elburg. Tijdens deze negen dagen geniet je in Elburg van toffe lichtprojecties op het gebouw van Museum Elburg.

Wanneer

-
-
-
-
-
-
-
-
-

Locatie

Museum Elburg

Museum Elburg
Museum Elburg is gevestigd in een oud kloostercomplex. In de geschiedenis diende het gebouw onder andere als pakhuis, azijnfabriek, school en stadsgehoorzaal. Vandaag de dag is in het gebouw Museum Elburg en de plaatselijke VVV gevestigd.

Kom jij van 22 tot en met 30 december kijken bij Kleur de Hanze in Elburg? Je vindt Museum Elburg op Jufferenstraat 8 in het historische centrum.