Volop genieten van unieke, bijzondere en spraakmakende kunst

Vestingval Elburg

wanneer
08 - 18 mei

Dit voorjaar is het van 8 tot en met 18 mei weer zover, Vestingval Elburg! Kom genieten van een breed scala aan kunst, heerlijke muziek in de prachtige ambiance van de oude binnenstad van Elburg.

Dit voorjaar is het weer zover... De tiende editie van Vestingval Elburg met weer mooie kunst, heerlijke muziek en genieten van allerlei bijzonders in de prachtige ambiance van de oude binnenstad van Elburg. Vestingval Elburg staat voor tien dagen genieten van leuke ontmoetingen, gesprekken en ervaringen. Soms ontroerend en kwetsbaar, en dan weer heel spontaan en vrolijk!

Vestingval Elburg is een jaarlijks terugkerend evenement van Hemelvaartsdag tot Pinksteren met als doel kunst, in al haar facetten, vormen en disciplines, onder de aandacht te brengen van een zo breed mogelijk publiek. Actuele kunstuitingen en bijzondere locaties worden toegankelijk voor iedereen die belangstelling heeft voor kunst, cultuur en historie. Voor zowel jong als oud, inwoners als bezoekers, beginners als gevorderden op gebied van kunst. Tevens wil het Vestingval een podium bieden aan jong, aanstormend talent.

Wanneer

-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-

Locatie

Centrum Elburg

We trappen af met de openingsavond op woensdagavond 8 mei tussen 18.30 - 20.30. Naast de bijzondere locaties waar kunst wordt geexposeerd, zijn museum Elburg, Nationale Orgelmuseum en museum Sjoel Elburg geopend. Verder is er muziek en zijn er rondleidingen.