evenement

1e Kamper Ui(t)dag

wanneer
morgen
10:00 - 16:00

De Kamper Uit Dagen zijn terug! En hoe? Met een vernieuwd programma waarin gewerkt wordt met verschillende thema's; fris en spannend dus!

Natuurlijk blijven ook de oude en vertrouwde onderdelen zoals de gezellige braderie, live muziek, een kinderprogramma én entertainment. Kom genieten in Kampen tijdens de Kamper Ui(t)dagen!

Het programma is nog volop in ontwikkeling. Het volledige programma wordt hier binnenkort gepresenteerd. Voor nu alvast een voorproefje op wat komen gaat. Zet de data alvast in de agenda en kom genieten in Kampen tijdens de Kamper Ui(t)dagen!

Wanneer

-

Locatie

Centrum Kampen

Gezellige braderie

In 2024 is de zomerbraderie gezelliger dan ooit met een record aantal kraampjes! En het leuke is dat meer dan de helft van de kramen bemand wordt door lokale ondernemers. Benieuwd naar de lokale acties, kom dan naar de Kamper Uit Dagen dit jaar en laat je verrassen.

Entertainment

Tijdens de Kamper Uit Dagen zal er ook entertainment door de straten lopen en wordt het Koeplein omgedoopt tot KinderKoeplein, met verschillende leuke activiteiten voor kinderen. Ook muziek mag niet ontbreken tijdens een Kamper Uit Dag, want zodra de avond invalt zullen op het Unieplein, de Plantage als in de Torenstraat live muziek gespeeld worden. Met als klapper op de laatste Kamper Uit Dag het dance evenement Wild Beatz op de Nieuwe Markt.