Grootste van Europa

Nederlands IJsbeelden Festival Zwolle

wanneer
17 dec 2022 - 5 mrt 2023
plaats
Zwolle

Het grootste ijssculpturenfestival van Europa staat van 17 december 2022 t/m 5 maart 2023 weer in Hanzestad Zwolle. De beste ijskunstenaars uit de hele wereld komen naar Zwolle waar ze in een grote vrieshal aan de slag gaan met 275.000 kilo ijs en 275.000 kilo sneeuw.

Het thema van het Nederlands IJsbeelden Festival voor 2022 is: WHAT A WONDERFUL WORLD.
Fotocredits: Klaas Jelmer Sixma

De beste ijskunstenaars ter wereld komen naar Zwolle waar ze in een grote vrieshal aan de slag gaan met 275.000 kilo ijs en 275.000 kilo sneeuw. Daarmee vertalen zij het thema “WHAT A WONDERFUL WORLD” in een magische wereld van ijs- en sneeuwsculpturen tot wel 6 meter hoog. Om lange wachtrijen te voorkomen maken we gebruik van tijdsloten. Bij het bestellen van de tickets bepaalt u zelf de datum en tijd. Als een tijdslot vol zit kunt u gebruik maken van een andere tijd- of datumkeuze. Zo bent u verzekerd van een entreebewijs op de door u gekozen datum en tijd.

Wanneer

17 dec - 5 mrt 2023
  • elke dinsdag: - uur
  • elke woensdag: - uur
  • elke donderdag: - uur
  • elke vrijdag: - uur
  • elke zaterdag: - uur
  • elke zondag: - uur

Prijzen

In de kerst- en voorjaarsvakantie is het Festival elke dag geopend van 10.00 uur tot 17.00 uur. Buiten de vakanties om alle dagen geopend, alleen op maandag gesloten. Met uitzondering van maandag 19 december.

Locatie

IJsselhallen

Het tijdslot bepaalt alleen in welk uur u naar binnen kunt, u bepaalt zelf hoelang u verblijft in de vrieshal.

Het Nederlands IJsbeelden Festival is een uniek winter-evenement voor jong en oud!

Fotocredits: Klaas Jelmer Sixma

Meer over Zwolle

Openingstijden
In de kerst- en voorjaarsvakantie is het IJsbeelden Festival elke dag geopend van 10.00 uur tot 17.00 uur. Buiten de vakanties is het evenement alle dagen geopend van 10.00 uur tot 17.00 uur, alleen op maandag zijn we gesloten.

Wij doen ons uiterste best om ervoor te zorgen dat u in uw gekozen tijdslot het IJsbeelden Festival kunt betreden, u kunt hier echter geen rechten aan ontlenen.

Let op: u betreed het IJsbeelden Festival op eigen risico.