Dagje weg

Herfst, winter, Harderwijk!

 • Leestijd 2 minuten
 • 3918 x bekeken

Hoera voor de herfst en winter! Een tijd vol kaarsjes, gezelligheid en samen zijn. Wees welkom in Harderwijk en ontdek wat er allemaal te doen is. Wij hebben alvast een aantal tips op een rijtje gezet.

 1. 7

  Heerlijk wandelen in Harderwijk

  Een stadswandeling, boswandeling of langs de IJssel? In Harderwijk kan het! Met 30 minuten wandelen word je creatiever, verlaagt je hartslag en laad je weer op. Schoenen aan en gaan dus!

 2. 6

  Kleur de Hanze in Harderwijk

  Tijdens de (bijna) laatste 9 dagen van het jaar vindt in 9 Hanzesteden het evenement Kleur de Hanze plaats. Dit spectaculaire lichtevent is een bijzondere interactie tussen mens en gebouw: in elke Hanzestad zijn 1 of meerdere gebouwen omgezet in een kleurplaat, die bewoners, bezoekers, kunstenaars of wie dan ook kunnen inkleuren en uploaden. Vervolgens wordt jouw kleurplaat geprojecteerd op het pand, dus jij kleurt zelf het Hanzepand! Hoe bijzonder is dat!

 3. 5

  Harderwijk op IJs

  Harderwijk op ijs is één van de bekendste evenementen en volgens @inge020567 via IG zeker een aanrader. Vanaf eind november ligt de ijsvloer weer op de Markt in Harderwijk en geniet menigeen van het winterse vertier en de gezelligheid! Of je nu komt schoolschaatjes, vrijschaatsen, swingen tijdens Disco on Ice of met je bedrijf de ijzers onderbindt. Je bent van harte welkom!

 4. 4

  Marius van Dokkum Museum

  Een museum waar hardop gelachen wordt, waar wildvreemden met elkaar in gesprek raken voor een schilderij en waar kinderen net zo veel plezier aan kunst beleven als grote mensen. Dat is uniek. Dat is het Marius van Dokkum Museum.

 5. 3

  Kerst bij Kok Experience

  Kok Experience Harderwijk organiseert dit jaar op dinsdag 26 december (tweede kerstdag) een verrassende kerstproeverij en kerstdiner in Harderwijk. Geniet van overheerlijke gerechten terwijl de kinderen zich vermaken in het speelparadijs!

 6. 2

  Winkelen in Harderwijk: heerlijk!

  Winkelen in Harderwijk is heerlijk en passend voor iedereen. Er is een juiste mix van kleinere zelfstandige en bekende winkelketens en dat maakt Harderwijk een plezierige stad om te winkelen!

 7. 1

  Stadsgids wandeling

  Naast de prachtige wandelingen die je zelf kan doen, kan je in Harderwijk ook ontdekken samen met een stadsgids. Ontdek alle ins & outs van deze Hanzestad!