Winkelen

Dit zijn de leukste winkels in Deventer

 • Leestijd 2 minuten
 • 63168 x bekeken

Van conceptstores tot authentieke winkels vol borstels. Hanzestad Deventer heeft alles in huis voor een geweldige dag winkelen. Dwaal door de pittoreske straten en geniet onderweg van de culturele bezienswaardigheden. Pas op: aan je handen hangen zo allemaal gevulde tassen. Wat zijn de leuke winkels in Deventer?

 1. Hoge Ramen

  Vele vierkante meters ruimte voor leuke spullen en kleding. Hoge Ramen is niet in één zin te omschrijven. Van kitsch tot design, van meubels en badkamerspullen tot cadeauartikelen en boeken en van kleding tot kinderspeelgoed. Wat het ook is dat je zoekt, hier vind je het.

  Waar: Grote Overstraat 48

 2. Holy Cow

  Achter elk item dat je hier in je handen pakt, zit een verhaal. Holy Cow is een bruisende winkel in Deventer waar je de leukste hebbedingen en kleding kunt kopen. De producten zijn stoer, kleurrijk en vooral origineel.
  Waar: Grote Overstraat 49

 3. D’Olde Bakkerieje

  Bij D'Olde Bakkerieje stap je binnen in een origineel 19e-eeuws winkelinterieur met oude meeltrog en takkenbosoven. Hier vind je geen brood meer, maar een uiteenlopende verzameling van brocante en curiosa. Glaswerk, emaille, blikken, stoelen, en kasten, ze hebben het allemaal.

  Waar: Walstraat 28 en 55, Golstraat 5

 4. Sjokolaa

  Chocoladeliefhebbers opgelet: bij Sjokolaa kom jij aan je trekken. Hier vind je niet alleen duurzame chocoladerepen, maar ook bijzondere producten zoals een boormachine met boortjes in een gereedschapskist. Ja, van chocolade.
  Waar: Walstraat 34

 5. Deventer Borstelwinkel

  Deze authentieke winkel staat bekend om de borstels en bezems in ontelbare soorten en maten. Allemaal gemaakt van natuurlijk materiaal. Proef de sfeer van vroeger!
  Waar: Menstraat 7

 6. Flotte Concept Store

  Bij Flotte komen stijlen als Scandinavisch en vintage samen. Je shopt hier de leukste producten op het gebied van interieur, mode, sieraden en kids.

 7. Mevrouw Noot

  Een andere leuke winkel in Deventer, en vooral lekker: Mevrouw Noot. Noten, zaden, superfoods, zuidvruchten, olie. Hier loopt het water je in de mond. Het assortiment wisselt per seizoen en je kunt er ook een leuk cadeaupakket samenstellen.

  Waar: Engestraat 3

 8. Koopavond & Koopzondag

  Wil je langer shoppen of je bezoek aan Deventer op zondag plannen? Geen probleem: op donderdag is het koopavond en zijn de winkels geopend tot 21.00 uur. En elke eerste zondag van de maand is het koopzondag in het centrum van Deventer.