evenement

Openlucht Fotografica markt Doesburg

wanneer
20 aug 2023
plaats
Doesburg
09:00 - 16:00

Kom dit jaar naar het 26ste Internationale Openlucht Fotografica markt in het centrum van Doesburg. Struin de markt af opzoek verzamelobjecten met betrekking tot de fotografie.

Voor de 26e keer zal het centrum van Hanzestad Doesburg door de fotografica verzamelaar worden ingenomen. Deze inmiddels internationale Openlucht Fotografica Markt met ruim 125 marktkramen is uitgegroeid tot de grootste openluchtbeurs op het gebied van fotografie in Europa en heeft een verworven plek in de agenda van de internationale fotografica verzamelaar en geïnteresseerde. Wij heten u van harte welkom op zondag 20 augustus van 09:00 tot 16:00 uur.

De markt wordt in de open lucht in de straten van Doesburg gehouden. Vele tafels met assortimenten van allerlei aard die alles binnen de Fotografica omvatten. Van de begintijd met houten platencamera’s, 20-er jaren compactere camera’s, 50-er welvaart ontwikkeling en jaren 70 spiegelreflexen met zelfs digitale fotografie spullen van de 21-ste eeuw. Daarnaast boeken, prints, materialen en hulpmaterialen voor de actieve thuisverwerker.

Wanneer

-